Bokslut

Vi hjälper dig med en sammanställning av ditt företags bokföring, detta innebär att du får en utförlig balans och räkenskapsrapport som innefattar alla transaktioner som genomförts under den valda perioden. Vi håller koll på att du ligger bra till när det gäller resultat, löner och skatt.

Redovisning

Alla företag har olika behov av redovisning och omfattning. Vi skräddarsyr en redovisningslösning baserat på om du vill ha en rapport veckovis, kvartalsvis eller årligt. Vi hjälper dig få en tydlig bild av företagets ekonomiska status och information.

Deklarationer

Vi sköter din kontakt med skatteverket och håller koll på deadlines gällande dina skatteärenden och deklarationer. Vi meddelar dig i god tid hur mycket som ska betalas in och när detta ska ske. Genom att anlita oss ger vi en inblick i hur din företagsekonomi ser ut vilket innebär att du som företag aldrig betalar in varken för lite eller för mycket skatt.

Lönehantering

Att låta oss på Engströms sköta lönehanteringen är ett effektivt sätt att alltid ha koll på att din personals lön och personaladministration går rätt till. Vi hjälper ditt företag att säkerställa att samtliga löner till din personal betalas ut vid rätt tidpunkt och vi ger självklart en lönespecifikation vid varje utbetalning.

    KONTAKTA OSS